Deze podcast mag je niet missen

Wat maakt de onderlinge verzekeraars zo bijzonder in verzekeringsland? Dat hoor je in ‘Onderlinge Verhalen’, een podcastserie van het Verbond van Verzekeraars. In de nieuwste aflevering praat host Laura Bas met Nancy van Rijn en Harold Eggenkamp (Onderling Verzekerd) en Reinie Keijzer (OWM Achterhoek) over het belang van klantgerichtheid en persoonlijke aandacht. Moet je horen!

Een interessante podcast aflevering over de bijzondere wereld van de onderlinge verzekeraars.

Met ingang van 25 maart kun je via onder meer Spotify luisteren naar de zevende aflevering in een bijzondere serie podcasts van het Verbond van Verzekeraars. De reeks is getiteld ‘Onderlinge Verhalen – Risico’s en Realiteiten in de Verzekeringswereld’. In de nieuwste aflevering praat host Laura Bas met directie en medewerkers van collega-onderlingen Onderling Verzekerd en OWM Achterhoek. Het thema van deze aflevering is ‘Het belang van klantgerichtheid en persoonlijke aandacht’.

Luister hier naar de podcast Onderlinge Verhalen

Wat maakt onderlinge verzekeraars anders?

In deze podcastreeks staat het unieke karakter van onderlinge verzekeraars centraal. Elke aflevering brengt actuele onderwerpen naar voren met gasten uit de branche, en biedt een diepgaand inzicht in wat de onderlinge verzekeraars onderscheidt van anderen. Wat is precies dat onderlinge gedachtegoed? En wat merk je ervan in bijvoorbeeld de bedrijfsvoering, de contacten en de premie?

Eerder in deze serie

In eerdere afleveringen van de serie kwamen de volgende onderwerpen aan de orde:

  1. Bestaanszekerheid in tijden van armoede
  2. Gelukkiger ouder worden doen we samen
  3. Risicobeheer en preventie met een gouden randje
  4. Bijzondere wensen bij uitvaartverzorging
  5. Monumentaal en kerkelijk verzekerd
  6. Kunnen we elkaar nog vertrouwen?

Op het YouTube kanaal van het Verbond van Verzekeraars zijn alle podcasts ook met beeld te bekijken.