In de rubriek ‘Op bezoek bij…’ vertellen Kamerikers waarom zij bij de Onderlinge verzekerd zijn.

Op bezoek bij.. Jurjen Nap.

Bekijk hier het interview met Jurjen waarin hij verteld over de brand in zijn huis en hoe de Onderlinge Verzekeringen Kamerik hem heeft ondersteund in het traject na de brand.

Wie Jurjen Nap (25) is geboren en getogen in Kamerik. Werkt bij Defensie en is op uitzending geweest naar Mali en Afghanistan. Woont in een eengezinswoning in Nieuwerbrug, met uitzicht over de Rijn. Verzekerd bij Onderlinge Verzekeringen Kamerik sinds de aankoop van zijn eigen woning.

Op een winterse dag in maart staat Jurjen op het punt om te gaan schaatsen met vrienden. “Ik liep nog even naar boven om iets te pakken toen ik een brandlucht rook. Niet veel later kwam er rook uit het plafond in de woonkamer. Ik heb direct de buren gewaarschuwd en 112 gebeld. Gelukkig wist ik
rustig te blijven en ben ik op zoek gegaan naar de brandhaard. Toen ik die gevonden had, wist ik met emmers water het vuur enigszins te bedwingen tot de brandweer er was. Voor ik het wist stond ik buiten met een warmtedeken om me heen en mocht ik mijn huis niet meer in.”

Persoonlijke service
Eén dag na de brand zit Jurjen al aan tafel bij Emiel Kwakkenbos van Onderlinge Verzekeringen Kamerik. “Na zo’n brand komt er veel op je af. Veel van mijn spullen, waaronder mijn kleding, waren in beslag genomen vanwege rookschade. Nog voordat we iets hadden besproken, maakte Emiel een bedrag naar me over voor de aanschaf van nieuwe kleding. Met dit gebaar nam hij al mijn zorgen uit handen en dat vond ik heel bijzonder.”

Vrijheid
Ondanks dat de brand snel onder controle is, is er veel schade aan het huis. De renovatie duurt maar liefst vier maanden. “Onderlinge Verzekeringen Kamerik heeft snel geschakeld en gaf me de ruimte om de renovatie van mijn huis zelf te regelen. Zo mocht ik zelf een aannemer en elektricien uitkiezen. Dit vond ik prettig, want hierdoor kon ik alles naar mijn hand zetten.”

Goed verzekerd
Jurjen is gelukkig goed verzekerd. “Ik had me niet kunnen voorstellen, dat ik alles ergens online had moeten regelen. De schade werd gedekt door de verzekering, maar vooral de persoonlijke service heeft mij door deze pittige tijd heen gesleept. Onderlinge Verzekeringen Kamerik heeft mij fantastisch bijgestaan.”

Heerlijk wonen
Hoe de brand is ontstaan? “De afvoerpijp van de houtkachel heeft de houten balken in de tussenverdieping aangestraald, tot ze zo heet waren dat ze in brand vlogen. Wat dat betreft heb ik geluk gehad: het hele huis had kunnen instorten, aangezien de balken al flink waren aangetast. Gelukkig zit ik er nu weer warmpjes bij en kan ik hier weer heerlijk wonen. Onderlinge Verzekeringen Kamerik heeft mij wat dat betreft letterlijk uit de brand geholpen.”

Bent u goed verzekerd voor schade aan uw huis en uw bezittingen?
Uw woning en inboedel vertegenwoordigen kapitale waarden. Zelfs een kleine schade kan al een vervelende kostenpost voor u betekenen. Zulke financiële tegenvallers kunt u voorkomen door bij Onderlinge Verzekeringen Kamerik een verzekering af te sluiten. Meer weten? Neem contact met ons op!

Op bezoek bij.. Willem Hoogeveen.

Bekijk hier het interview met Willem. Hij legt uit waarom hij zowel privé als zakelijk zijn verzekeringen heeft ondergebracht bij Onderlinge Verzekeringen Kamerik en hoe hem dat bevalt.

Willem Hoogeveen is al 21 jaar eigenaar van Expert Woerden. Hij is geboren en getogen in Kamerik en getrouwd met Margriet Hoogeveen. Ze hebben zes kinderen en zijn inmiddels trotse opa en oma. Willem is zowel privé als zakelijk verzekerd bij Onderlinge Verzekeringen Kamerik.

Lees meer

Persoonlijk contact
“Ik vind het belangrijk om dingen goed te regelen, zowel privé als zakelijk. Ik leg mijn zaken graag neer bij bekenden, omdat ik erop vertrouw dat ze met mij het beste voor hebben. Het is een van de redenen dat ik bij Onderlinge Verzekeringen Kamerik ben verzekerd. Ik gun het ze omdat het Kamerikers zijn, maar ik vind het gemak ook heel belangrijk. Als ik een vraag heb, loop ik gewoon even bij ze binnen. Het persoonlijke contact maakt het een stuk gemakkelijker.”

Ontzorgen
“Met een eigen zaak zitten er altijd te weinig uren in een dag. Ik wil mijn tijd besteden aan mijn bedrijf, in plaats van aan verzekeringen. Daarvoor ben ik bij deze verzekeraar aan het juiste adres. Zowel zakelijk als privé kunnen ze mij volledig ontzorgen. Toen ik laatst een schadegeval had, was één telefoontje voldoende en hebben ze het verder voor mij afgehandeld. Als ondernemer heb ik genoeg te regelen, dus dit stukje service is erg belangrijk voor mij.”

Kennis en kunde
“Ik ben zeer te spreken over de dienstverlening. Toen ik net klant was, kwam er een adviseur bij mij thuis langs om alles door te spreken. Ze bieden een totaalpakket en hebben zowel particuliere als zakelijke verzekeringen. Nu heb ik alles onder één dak, dat is ontzettend handig. Ik was aangenaam verrast door hun deskundigheid en kennis. Het bleek dat ik oververzekerd was en dat ik te veel betaalde. Dus tijdens het gesprek werd er al direct geld bespaard. Dat is top natuurlijk!”

Zonder winstoogmerk
“Het spreekt me aan dat Onderlinge Verzekeringen Kamerik maatschappelijk betrokken is. Zo weet ik dat ze een aantal sportverenigingen in het dorp sponsoren. Ze zijn een integere verzekeraar zonder winstoogmerk. Dus als er weinig schade is in de regio, krijg ik een deel van mijn premie terug. Goed geregeld, toch? Ik zou ze zeker aanraden. Ze zijn altijd dichtbij en bieden veel kwaliteit voor een passende prijs.”

Bent u als ondernemer al goed verzekerd? Tijdens een gratis kennismakingsgesprek komen we bij u langs en vertellen we alles over een zakelijk verzekeringspakket. Maak een afspraak!

Verbergen

Wat weet u van Onderlinge Verzekeringen Kamerik?

We zijn we de straat op gegaan om te ontdekken wat ‘de Kameriker’ weet van de Onderlinge.