Onderlinge Verzekeringen bestaat 110 jaar!

Onderlinge Verzekeringen Kamerik viert dit jaar een jubileum,  het 110 jarig bestaan. Dat willen we weten en laten weten. En ieder kan meedelen in dit jubileumjaar. Zo gaat er deze zomer een grote campagne via social media van start om alle Kamerikers te laten weten dat ze in hun eigen dorp terecht kunnen voor het verzekeren van alles wat hen lief is.

We willen dus graag meer Kamerikers laten profiteren van de diensten die Onderlinge Verzekeringen Kamerik te bieden heeft.

Voor u, als verzekerde bij de Onderlinge Verzekeringen Kamerik, hebben we nog iets extra’s bedacht in dit jubileumjaar. Graag nodigen wij u uit voor een feestelijke bijeenkomst op zaterdag 21 september 2019. Tussen 14.00 en 17.00 uur bent u van harte welkom in Buitenplaats Kameryck, Oortjespad 3 in Kamerik. In ons eigen paviljoen bieden we u dan graag een hapje en een drankje aan.

Wilt u op die dag ‘pitch en put’  spelen? Dat kan ook, speel gezellig met ons mee, u moet dan wel om 14.30 uur aanwezig zijn. Heeft u dat nog nooit gedaan? Dat is geen probleem u vooraf krijgt heldere instructies!

Om dit alles goed te laten verlopen horen we graag van u of u op zaterdag 21 september 2019 aanwezig zult zijn. Wilt u dan ook laten weten of u ‘pitch en put’ wil spelen, zodat we de juiste reserveringen kunnen maken. Een berichtje, graag voor 1 juli 2019 aan Emiel Kwakkenbos of Lida Molenaar per telefoon (0348-402123) of email aan info@ovkamerik.nl is voldoende.

Wij zien uit naar uw komst!